lauantai 25. kesäkuuta 2016

Goin' places that I've never been, seein' things that I may never see again

(Willie Nelson - On the Road Again)
Seligmanin tilavasta ja viihtyisästä motellihuoneesta siirryimme aamupalalle samassa kylässä sijaitsevaan Roadkill Caféen, jossa söimme amerikkalaistyylisen aamiaisen. Letut tuskin ainakaan olivat jääneet auton yliajamaksi, joten niitä uskalsi syödä mukisematta. Matka jatkui Route 66:tta pitkin kohti Kingmanin kaupunkia. Raija otti ensikosketuksen Nissan Questin rattiin ja ohjasti joukkomme Kingmaniin.

Ajomatka oli niin lyhyt, että olimme Kingmanissa jo hyvissä ajoin ennen hotellin sisäänkirjautumisaikaa. Ulkona oli niin polttavan kuuma (n. 45 C), että käytimme ylimääräisen ajan ilmastoidussa K-Mart tavaratalossa. Motellissa oli onneksi uima-allas, jossa pääsimme hieman viilentymään. Illalla ajoimme vuorille pakoon kuumuutta, josta pienen etsimisen jälkeen löysimme paikallisen frisbeegolfradan, jossa pääsimme heittämään muutaman väylän.




Kingmanista otimme maanantaina suunnan kohti Las Vegasia. Arizonan ja Nevadan rajalla teimme pikavisiitin Hooverin padolle, jossa turistimassa ihmetteli massiivista patoa ja sen vieressä sijainnutta korkeaa siltaa.

Olimme perillä Las Vegasissa jälleen hyvissä ajoin ennen motellin sisäänkirjautumista, joten teimme etukäteen suunnitellun visiitin Las Vegasin North Premium Outletiin. Shoppailuun kului helposti useampi tunti ja kaikille tarttui mukaan myös ostoksia.

Iltapäivällä ajoimme Vegasin sydämeen, jossa Lauri ja Ansu majoittuivat Signature at MGM Grand -hotellissa. Lauri oli luvannut kustantaa Ansulle valmistujaislahjaksi tasokkaamman majoituksen ja kyseisen hotellin sviitti oli varsin kohtuuhintainen. Kai säästeliäänä miehenä valitsi edullisemman, mutta kuitenkin tienvarsimotelleja huomattavasti laadukkaamman Tuscany Suites & Casino -hotellin. Molemmat pariskunnat viettivät ensimmäisen Vegas-illan omillaan tutustuen kaupunkiin illan kuumuudessa, jossa lämpömittari kohosi parhaimmillaan lähelle 50 celsiusastetta.








- Lauri +muut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti